Életmód

Tisztítókúra

A tavasz a megújulás és a feltöltődés korszaka

Tisztítókúra

Egyre több káros ételt fogyasztunk, arról nem is beszélve, hogy egyre kevesebbet jelenik meg életünkben az aktív mozgás. Természetesen joggal kontrázhatjuk ezt a kijelentést, hiszen ebben a rohanó világban valóban nehéz figyelni az egészséges étkezésre, továbbá a munka és család mellett nem túl sok szabadidőnk marad a sportra sem. Ezek a felsorolt negatívumok sajnos mind ártanak szervezetünknek, ezért valamilyen megoldást feltétlen találnunk kell a problémára.

A tavasz a megújulás és a feltöltődés korszaka, tehát hozzunk változást a saját életünkbe is.

Persze nem kell hirtelen fejest ugranunk, elég, ha finoman ereszkedünk bele az egészséges életbe. Készüljünk fel, majd kezdjük a megújulást tiszta lappal és vágjunk bele egy tisztítókúrába.

Mi az a tisztítókúra?

Nevezhetjük méregtelenítésnek is, bár egyik megnevezés sem teljesen tökéletes, hiszen a szervezetünk magától is elvégzi ezt a folyamatot. A tisztítókúra lényege csupán annyi, hogy segítse és megkönnyítse a máj, a vesék és a nyirokrendszer működését, hogy azok hatékonyabban végezzék a feladatukat.

Mikor ideális belevágni?

A tavaszi kezdés tökéletes időpont, hiszen a tél folyamán (főleg a karácsonyi, szilveszteri étel- és italfogyasztásoknak köszönhetően), rengeteg méreganyagot sikerült adagolnunk a szervezetünknek, mellyel lényegesen leterheltük testünk méregtelenítő szektorát.

Miért szükséges?

Tavasszal úrrá lesz rajtunk a beköszönő tavaszi fáradtság is. Egy felfrissült és feltöltött szervezet könnyebben ellenáll az időszak megpróbáltatásainak.

Töltse fel Ön is magát az indulásra és tegyen egy lépést a megújulás irányába!

Minden jog fenntartva © TOLNATEJ Zrt.