Életmód

Álomból valóságot

Fogadalmakból tettek

Minden január egy új kezdet lehetőségét hozza mindannyiunk számára. A január tartogat valami újat, még azok számára is, akik nem a fogadalmak, vagy elhatározások hívei. Ez az új lehet bennünk, vagy akár körülöttünk is. Mindenkinek vannak álmai, vágyai. És januárban, valahogy minden évben egy kicsit tisztábban látjuk őket.

„Mindannyiunkban megvan mindaz, amire csak szükségünk lehet minden álmunk valóra váltásához, és még annál is több. Egyetlen döntéssel megnyithatjuk a gátakat, boldogsággal, vagy bánattal, gazdagsággal vagy szegénységgel, társasággal, vagy magánnyal árasztva el az életünket, valamint meg is hosszabbíthatjuk, vagy meg is rövidíthetjük azt.
Mindenkinek vannak céljai, akár tud róluk, akár nem – és bármik is legyenek azok, erőteljes hatással vannak az életünkre. A teljes hatalmunkat azon célok kitűzésével szabadíthatjuk fel, melyek elég izgalmasak ahhoz, hogy valóban ihletet adjanak kreativitásunknak, és lángra lobbantsák szenvedélyeinket. Tudatosan válasszuk meg céljaink itt, és most. Ötleteljünk, majd válasszuk ki a leginkább lelkesítő célokat, amik valóban cselekvésre képesek sarkallni.” Anthony Robbins – világhírű sikertréner

Ne késlekedjünk cselekedni!

Az álomból a valóságba csakis a cselekvés vihet. Legyen az akár a legszebb elhatározás, csakis akkor juthatunk közelebb hozzá, ha tettekkel tápláljuk erejét. Legyen szó bármely változásról, lépésről-lépésre el kell kezdeni tettekre fordítani. Akár a test, akár a lélek szintjéről indulunk, segítőkre lehet szükségünk az úton. Ne késlekedjünk segítségért fordulni, a tapasztaltabbaktól, azoktól, akik az úton előttünk járnak. Tekintsük ezt a felkészülésnek a nagy utazásunkhoz, mely egy vágyott világba vezet bennünket. Segítőnk lehet egy jó könyv, egy jó tanácsadó, egy önismereti szakember, egy terapeuta, vagy épp egy közösség- aki hasonló célokért, problémákkal küzd, mint mi. Találjuk meg a segítőnket, és járjuk a saját utunkat. Fogadalmaink, vágyaink elérésében ne hátráltasson semmiféle megszokás, vagy a szűk környezetünk visszahúzó ereje.

Új év, új szokások

A fogadalmaink nagy része persze januárban is a testsúlyhoz, életmódunkhoz egészségünkhöz kötődik. Nincs is nagyobb boldogság, mint az egészség. Hiszen az egészség nem csak a test egészsége, hanem egész lényünk egészsége is egyben. Egészséges szokások bevezetésével ne késlekedjünk hát, itt az új év kezdete, ami az új, egészséges szokások kezdete is lehet. A Tolle fittklub segítő kezet nyújt, hogy ezen az úton az idei évben sikeresen járhassunk: együtt!

Tolle fogadalom

2012-ben: karcsún, fitten, örömben! A Tolle fittklub idei fogadalma, hogy minden kedves fittklub tagot segít, és támogat a helyes életmód elérésében. Teszi ezt azon információkkal, melyek aktuálisan leginkább segíthetik a fitt és egészséges életmódja elérésében, és szokássá alakításában. Hogy minél többen legyünk, akik életmódjukkal, és táplálkozási szokásaik kialakítása által egészséget nyerünk. Tesszük mindezt könnyedén, sok játékkal, hogy vidám perceket, nyereményeket, örömet, és sok-sok ötletet, tippet, hasznos tanácsot biztosítsunk a klubtagoknak.

Tolle Vitál Álom 2012

A Tolle Vitál tej legyen minden hazai család egészségének kulcsa! A Tolle Vitál tej vitaminokkal, ásványi anyagokkal dúsított tej, ami egészséget és természetes energiaforrást jelent egész évben. A Tolle Vitál tej legyen az idei első új szokásunk! A Tolle Vitál tej a reform, és fogyókúrás étrend alapja is lehet, mely kiváló vitaminforrás minden nap a szervezet számára, hiszen nélkülözhetetlen vitaminokhoz juthatunk általa: A,D,C,E, B3,B6- vitaminok, kálcium, magnézium, folsav. Napi három deci Vitál tejből, ezen vitaminokból – a napi szükségletünk csaknem felét fedezzük.

Vitalitásban gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

(Póczik Tünde)

Minden jog fenntartva © TOLNATEJ Zrt.