Életmód

Ünnepeljünk fitten!

Téli vitalitás

December az ünnepek ideje. A természet csendesen, visszahúzódva várja a telet, a havat, a zord napokat, – mi is behúzódunk, elcsendesedünk. Közben lelkünk mélyén az ünnepre készülünk. Ünnepi fények világítanak körülöttünk és belül talán mi is ragyogunk. Meglepetésekkel, zenével telnek meg a hétköznapjaink, csupa örömteli készülődés vesz körül. Az ünnep emelkedett hangulatát akkor tudjuk élvezni, ha testünkben és lelkünkben is béke, és egyensúly uralkodik.

Harmónia, ünnep

Az örömteli ünnepi készülődés része az ajándékok beszerzése, az ünnepi menü tervezgetése, a családi együttlétek megszervezése, apró kis meglepetések elkészítése, környezetünk csinosítása, díszítése. Itt az idő arra is, hogy ezekben a hideg, mégis ünneppel átitatott hetekben jobban figyeljünk és családtagjainkra és belső igényeinkre is. A készülődés közös öröme az ünnep legszebb része, és ebben a saját odafigyelésünk, mindennapi apróságokban megmutatkozó szeretetünk a lényeg!

Tejben a szeretet

Decemberi reggel… Friss tej mézzel…Békés készülődés…
Induljanak így szeretteink munkába, iskolába. Nincs egészségesebb étel, mint az, amibe belefőzzük a szeretetünket! A család aprajának-nagyjának életereje múlik ezen a gondoskodáson. És persze a megoldás mindig kéznél van! Csak legyen otthon egy doboz friss Tolle Vitál tej, és pillanatok kérdése a tápláló, finom vacsora! A Tolle új tejterméke, a Vitál tej vitaminokkal, ásványi anyagokkal dúsított tej, ami kiváló energiaforrás az ünnepi készülődés időszakában is. Sőt! A Vitál tej most nem csak egészséget, és szeretetet jelent a mindennapokban, hanem értékes karácsonyi nyereményeket is! A Tolle karácsonyi nyereményjátékával – állapotfelméréssel egybekötött – családi wellness-hétvégét nyerhetnek a szerencsések!

Vitál tej: ünnepi vitalitás!

A Vitál tej kiváló minőségű, friss tej, – ami energiát, vitaminokat, ásványi anyagokat, tehát egészséget jelent minden családnak. A benne lévő extra vitaminokat és ásványi anyagokat szervezetünk nem nélkülözheti a mindennapokban. Ezek az – A,D,C,E, B3,B6- vitaminok, kálcium, magnézium, folsav. Ha naponta elfogyasztunk egy nagy pohár Vitál tejet, ezekből a vitaminokból, a napi szükségletünk csaknem felét fedezzük.
A tej, mint szimbólum is az áradó szeretetet, a törődést, a táplálást jelenti. Sokszorosan igaz lehet, ha a mindennapokban is a legjobb minőséget, egészséget tartjuk szem előtt. Ha a Tolle vitaminokkal dúsított tejtermékét választjuk, fenséges reggelit, üdítő délutáni vagy kellemes esti italt fogyaszthatunk.

Nyeremény az ünnepre

A Tolle most nem csak „egészséget és vitaminokat” kínál, hanem játékot, és nyereményeket is tartogat. Akár az Ön karácsonyfája alá kerülhet az egyik állapotfelméréssel egybekötött családi wellness hétvége ! Gyűjtsük hát az ünnepi hónapban is a vonalkódokat, küldjük be, és nyerjünk. Játszani mindenkinek érdemes, hiszen az első ezer beküldő konyhai fogókesztyűt, és kötényt nyer!

Ezúton kíván a Tolle Önnek és Családjának is Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Minden jog fenntartva © TOLNATEJ Zrt.